Kartonxhes

Profile kartonxhesi

Veprimtaria dhe gama e produkteve të ofruara nga Agon Construction është e gjërë duke filluar nga profilet metalike për kartonxhes të prodhuara vetë, duke vazhduar me profilet Knauf, vegla pune, aksesorë të ndryshëm, materiale ndërtimi, materiale termoizoluese, sisteme alumini etj. Fasada alumini të modeleve të ndryshme dhe përmasave të ndryshme të një cilësie shumë lartë