Boje

Hidraulike dhe Aksesore

Kompania jonë transformon, zbukuron dhe ndihmon në krijimin e një atmosfere të qetë dhe relaksuese përreth jush. Ne na pëlqen të sjellim ndryshimin dhe kjo është pikërisht ajo që kemi bërë për më shumë se 10 vjet dhe vazhdojmë të bëjmë çdo ditë. Produktet e ofruara:

  • Bojra
  • Bojra për metale
  • Astarë
  • Bojra dekorative
  • Bojra për dru, etj