Construction is Our Life Business

MISIONI YNE

Agon Construction ka vulosur tashmë emrin e saj në treg me prezencën e të gjitha kompanive duke arritur të fitojë besnikërinë e konsumatorit për brandet që ofron. Sukseseve të kompanisë i janë shtuar edhe vlerësimet e marra.

SHERBIMET

Drejtuesit dhe personeli i Agon Construction janë të angazhuar të ofrojnë një shërbim me cilësi të lartë duke përmirësuar vazhdimisht shërbimin ndaj Klientit, menaxhimin e burimeve njerëzore dhe operacionet e kompanisë.

CILESIA

Ne ofrojmë cilësi më të mirë për klientët tanë, me pajisje inovative për të shtuar infrastrukturë të re dhe punime civile.

PROJECTS

HAPPY CLIENTS

QUALIFIED STAFF

MACHINERIES

SHËRBIMET

 •  Vendosjen e rrjetit elektrik
 • Kuti shperndarese
 • Kuti , celesa, priza
 • Sistemin e automatizimit
 • Sistemin e survejimit, ( kamera, alarm, zjarr)
  Impiante citofonik &
 • Video citofonik
 • Civile dhe Industriale
 • Ndricimi brendshem
 • Ndricim i jashtem
 • Montim te paneleve kryesor.
 • Gjeneratore
 • Shtylla elektrike 

Punime per Tualete

 • Dalje per wc e thjeshte
 • Dalje per wc inkaso
 • Dalje per bide
 • Dalje She taf
 • Dalje lavaman
 • Dalje bulier
 • Dalje lavatriçe
 • Dalje grup dushi i thjeshte
 • Dalje grup dushi in kaso
 • Dalje pileta e thjeshte
 • Dalje pilet dushi e madhe
 • Shkarkimi i ujerave te zeza

 

Kuzhine

Ballkon

 • Pileta ballkon
 • Dalje uje i pishem
 • Linja kryesore e ujit nga matesi

Kolektori

 • Dalje
 • Sistem ngrohje kaldaje
 • Pompa qëndrore
 • Shkarkimi I ujerave te zeza qendrore
 • Shkarkimi i ujerave te bardha
 •  Kolektor 

Objektivat e Rëndësishëm

Ruajtja e marrëdhënieve strategjike me klientët tanë, për të ndërtuar të ardhmen e kompanisë. Vazhdimi intensiv i punës duke u bërë një nga Kompanitë kryesore në sektorin e Ndërtimit.

Ne do t'ju ndihmojmë 24/7

Kontakt i Shpejtë